Home » » One Day

One Day

One Day

ONE DAY este o dramă romantică regizată de Lone Scherfig (An Education), adaptarea pentru marele ecran aparţinîndu-i lui David Nicholls, după romanul său, One Day.
După ce au fost împreună o singură zi, pe 15 iulie 1988, ziua absolvirii facultăţii, între Emma Morley (Anne Hathaway, nominalizată la Oscar) şi Dexter Mayhew (Jim Sturgess din Across the Universe) se înfiripă o prietenie care va dura o viaţă. Ea este o fată provenită din clasa muncitoare, cu principii şi ambiţii, care visează să facă lumea mai bună. El este un playboy dintr-o familie înstărită, care visează că lumea va fi terenul lui de joacă. În cele două decenii care au urmat, cei doi îşi trăiesc relaţia prin intermediul mai multor zile de 15 iulie. Împreună sau separat, îi vedem pe Dex şi Em prieteni la bine şi la greu, cu speranţe şi vise năruite, cu clipe fericite sau cu lacrimi în ochi. Undeva de-a lungul acestei călătorii, cei doi îşi dau seama că ceea ce căutau şi sperau fusese acolo pentru ei dintotdeauna. Pe măsură ce semnificaţia acelei zile din 1988 li se dezvăluie, ce doi încep să priceapă natura iubirii şi a vieţii.

 

<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=175692350&id=162899604&hash=5993b5e16d4327fe&hd=1" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger