Home » » The Hobbit

The Hobbit



Sinopsis “The Hobbit: An Unexpected Journey” (2012)
Filmul online “The Hobbit: An Unexpected Journey” este regizat de Peter Jackson si se incadreaza la aventura/fantastic. Pune in prim plan calatoria personajului principal Bilbo Baggins cu scopul de a recuceri regatul pierdut al gnomilor, Erebor, de la fiorosul dragon Smaug.
Bilbo va face parte dintr-un grup de 13 gnomi, condusi de razboinicul Thorin “Scut de Stejar”. Calatoria va fi una plina de adrenalina, in Tara Pustietatii, acolo unde personajele vor intampina obstacole reprezentate de goblini, wargi, orci si vrajitori.
Filmul “The Hobbit: An Unexpected Journey” va avea premiera in cinematografele din Romania pe data de 14 decembrie 2012.
Distributia “The Hobbit: An Unexpected Journey”
Aventura urmăreşte călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediţie de proporţii epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, şi vrăjitori.
Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna… Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neştiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuşi un curaj şi o ingeniozitate care îl surprind şi pe el, dar intră şi în posesia “preţiosului” inel al lui Gollum, cu calităţi misterioase şi foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu şi-l poate imagina încă.'
  • Anul lansarii : 2012
  • Durata : 169 minute
  • Rating : -12 ani
  • Calitate :HD
  • Film cu subtitrare
1
2

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger