Home » , » Spider Man 2

Spider Man 2

“Am fost atacat de soarta. Sunt prizonierul ei. Un prizonier al propriei mele constiinte. Iubirea pentru fata cu care doresc sa fiu pentru totdeauna este inchisa in mine. Cu mine, ea este intotdeauna in pericol in fata celor care lupta impotriva mea. Fara ea, calatoresc pe un drum parasit. Povestea mea va fi mereu despre pierderea acestei fete … si ma intreb in fiecare zi cat timp mai pot indura aceasta singuratate?”

Spider-Man 2 (2004) Film Online Subtitrat

Au trecut doi ani de cand manieratul Peter Parker (Tobey Maguire) a parasit-o pe iubita lui, Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) si s-a hotarat sa porneasca pe calea responsabilitatii ca Omul Paianjen. Peter trebuie sa se confrunte cu noi provocari, pe masura ce incearca sa faca fata „darului si blestemului” puterilor sale, echilibrand dubla sa identitate ca super eroul evaziv Omul Paianjen 2 2004 Online Subtitrat si viata de student. Cele mai dragi relatii ale lui Peter sunt acum in pericol de a fi distruse din cauza confruntarii cu puternicul personaj negativ multitentacular, Doctor Octopus, alias „Doc Ock” (Alfred Molina).

Iubirea de o viata a lui Peter fata de Mary Jane devine si mai puternica pe masura ce se lupta cu impulsul de a abandona viata sa secreta si de a-si declara iubirea. Intre timp, Mary Jane si-a continuat viata. A abordat o cariera de actrita si are un iubit. Relatia lui Peter cu cel mai bun prieten, Harry Osborn (James Franco) a fost umbrita de dorinta neostoita de razbunare a lui Harry impotriva Omului Paianjen, pe care il considera responsabil pentru moartea tatalui sau. Viata lui Peter devine si mai complicata cand este incoltit de o noua forta razbunatoare, Dr. Otto Octavius (Molina)- „Doc Ock”. Peter trebuie sa afle acum cum sa isi accepte soarta si sa utilizeze toate talentele sale de super erou pentru a-l opri pe acest nebun diabolic ajutat de tentaculele distrugatoare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger