Home » , , , » Masquerade

Masquerade

Filmul reia tema lui Mark Twain, "Print si cersetor" in Coreea din perioada Joseon. Primul titlu al filmului a fost "Gwanghae"
referindu-se la Regele Gwanghae (1574-1641) dar apoi s-a schimbat la "Naneun Joseonui Wangyida" - "Eu sunt Regele Joseonului". Pana la urma titlui coreean al filmului a ajuns "Gwanghae: Wangyidoen Namja" ("Gwanghae: Barbatul care a ajuns un Rege), iar titlul englezesc este Mascarada (Masquerade).
In noiembrie 2011, Lee Byung Hun a acceptat sa joace rolul principal, iar filmarile au inceput in februarie 2012 si s-au terminat in iunie 2012.
In octombrie 2012, filmul "Mascarada" a inregistrat peste 10 milioane de spectatori in Coreea de Sud, devenind al 8-lea film care a reusit sa treaca de acest prag.
La al 49-lea Festival de film de la Daejong din 30 octombrie 2012, a luat premiile pentru:
cel mai bun film, cel mai bun actor (Lee Byung Hun), cel mai bun actor in rol secundar (Ryoo Seung Ryong), cel mai bun scenariu, cea mai buna cinematografie, cele mai bune efecte vizuale, cele mai bune costume, cea mai buna scenografie, cea mai buna muzica, cele mai bune efecte de sunet, cea mai buna regie, premiul de popularitate (Lee Byung Hun).
Traducerea Camip2k6 asiacamp.blogspot.ro / Uploadat de Azianom
 
Server1

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger