Home » » The Flowers of War ( 2011 )

The Flowers of War ( 2011 )


The Flowers of War ( 2011 ) – filme online gratis

O nominalizare Globul de Aur
Inspirat de fapte reale, The Flowers of War spune o poveste despre speranţă şi sacrificiu.
În anul 1937, fosta capitală a Chinei, Nanking, este prinsă la mijloc într-un război între China şi Japonia. După ce forţele armatei imperiale japoneze invadează oraşul, oamenii caută refugiu în spatele zidurilor unei catedrale occidentale.
Aici, John Haufman (Christian Bale), un preot american prins în haosul bătăliei, alături de un grup de eleve şi 13 prostituate, hotărăşte că trebuie să scape de ororile de pe străzile din afara catedralei.Luptând pentru a supravieţui violenţei aduse de armata japoneză, aceştia devin eroi riscându-şi vieţile pentru a-i salva pe ceilalţi. Când nu ai unde să fugi sau să te ascunzi, soarta găseşte mereu o cale să-i aducă împreună pe cei mai neaşteptaţi eroi.

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe azianom.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger