Home » » The Karate Kid (2010)

The Karate Kid (2010)

The Karate Kid (2010)

In rolurile principale: Jackie Chan, Jaden Smith
Durata film online gratis: 139 minute
Regia film online: Harald Zwart
Dupa ce mama lui accepta un loc de munca in China, un baiat in varsta de 12 ani pe nume Dre Parker este fortat sa se mute de la Detroit la Beijing. Necunoscand limba chineza si traditiile acestei tari, copilul se confrunta cu probleme de adaptare si intra in conflict cu un coleg de scoala violent pe nume Cheng atunci cand se indragosteste de frumoasa Mei Ying. Diferentele culturale fac improbabila prietenia dintre Mei Ying si Dre Parker, desi cei doi copii se plac reciproc, insa Cheng este atat de gelos pe relatia celor doi colegi incat il hartuieste si il umileste constant pe american in fata tuturor colegilor de scoala.
Mr. Han, omul de serviciu al scolii, este impresionat de necazurile baietelului nord-american si decide sa il invete pe acesta limba chineza si secretele autoapararii. Cu ajutorul acestui mentor excentric, care este un maestru al artelor martiale, Dre Parker invata ca tehnicile de karate nu au neaparat legatura cu loviturile de pumn, ci mai degraba cu atingerea unei stari de calm si maturitate.
Update: Adm adugat un nou link!
Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de ifilm online

Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? . Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! FilmeHD

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger