Home » » A Moment to Remember

A Moment to Remember

A Moment to Remember

Titlul original al filmului online: Nae meorisokui jiwoogae
Împărţit în patru segmente, A Moment To Remember urmareste tema descoperirii într-o relaţie şi a pierderilor cauzate de boala Alzheimer.
Primul segment al filmului, pus în scenă în stil comedie romantica, introduce protagonişti, o femeie pe nume Su Jin şi un om numit Chul Soo. Filmul evidenţiază întâlnirirea lor accidentală într-un magazin.
Al doilea segment prezinta viata lor impreuna ca sot si sotie. Su-Jin învaţă să fie o gospodină, iar sotul ei sa aiba grijă de ea. Dar, aşa cum segmentul progreseaza, Su-Jin începe să se uite diverse lucruri, inclusiv are loc un incident – un incendiu provocat de un aragaz uitat.
Al treilea segment implică evolutia bolii Alzheimer şi răspunsul cuplului la aflarea vestii. Su Jin se simte împovărata ca isi va uita pana si sotul si la inceput ii ascunde acestuia adevarul. In ciuda bolii, ei fac promisiunea de a ramane impreuna, si pe masura ce boala progreseaza, incercarile la care este supus cuplul cresc.
Segmentul al patrulea o prezinta pe Su-jin în stadiul final al bolii şi durerea provocata lui Chul Soo din cauza acesteia.Totuşi, el rămâne alături de ea si o viziteaza ascunzandu-si lacrimile in spatele unor ochelari de soare.
Un film emotionant despre dragostea adevarata si nemuritoare.
1
2

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger