Home » , » Turul orasului Beijing

Turul orasului Beijing

Tururile orasului Beijing se impart in multe categorii, tinand cont de suprafata acestui oras si de asemenea si de locurile frumoase care pot fi explorate in oras, dar si in imprejurimile sale. Astfel, in Beijing exista: tururi de o zi, de grup, tururi ale Marelui Zid Chinezesc, portiunea aflata in Beijing, tururi ieftine, de noapte, de weekend, tururi “inteligente”, tururi de cateva ore si tururi cu escala.

Acestea pot fi rezervate cu mult timp inainte de a vizita Beijing si pot constitui intreaga dvs sedere acolo. In loc sa va faceti rezervare la un hotel sau poate mai multe in Beijing si sa trebuiasca sa va intoarceti in fiecare seara in acelasi loc, pierzand astfel din timpul pe care il puteti folosi pentru a explora noi locuri, puteti sa vizitati in fiecare zi alta locatie, sa dormiti in locuri diferite, poate chiar la o familie chineza acasa, sa va faceti noi prieteni si mult mai multe poze decat daca ati face plecand probabil pe cont propriu, doar cu familia sau cativa prieteni.

Trebuie sa tineti cont ca organizatorii de tururi, indiferent ca vorbim despre Beijing, Shanghai sau Bangkok, stiu foarte bine care sunt locatiile populare si o sa va duca exact unde doriti. Ba chiar este posibil ca dvs sa nu stiti de existenta anumitei stradute care are o legenda, iar ghidul sa va duca acolo. Asadar este mult mai recomandat sa vizitati un oras mare, precum Beijing cu ajutorul unui ghid profesionist si facand un tur de explorare a orasului, impreuna cu mai multi oameni.

Intre cele mai populare tururi de o zi in Beijing, putem mentiona: turul Zidului la Mutianyu si al palatului din pamant, turul Beijing-ului modern, turul orasului vechi, turul Beijing-ului care include 10 atractii alese de organizatori sau alese de dvs intr-un tur privat si personalizat, turul Badaling, turul palatului de vara, al Templului Cerului, turul Beijing-ului de vest si multe altele. In general, un asemenea tur costa intre 40-60 dolari de persoana.

Vizitarea Marelui Zid Chinezesc, indiferent ca este pe teritoriul Beijing-ului sau in zonele din apropiere, este mai mult decat necesara atunci cand mergeti in China. Marele Zid Chinezesc este un simbol al acestei tari, o minune a lumii si nu trebuie ratat sub nici o forma. Nu va recomandam sa mergeti de la un capat la celalalt al Zidului, decat daca aveti cateva luni de petrecut in China, dar va recomandam sa mergeti pe jos cativa km si sa va bucurati de aceasta constructie maiestuoasa si de padurile care se vad sub Zid, ce confera o priveliste incredibila. Tururile la Marele Zid Chinezesc sunt: Jinshanling, Luanling, Juyongguan, Xiaoxihu, Yunmengshan, Simatai, Badaling, Jiangjunguan, Huanghuacheng, Changyucheng, Mutianyu, Xiangshui, Bolitai, Gubeikou, Zhuangdaokou si tururi personalizate. Acestea se realizeaza cu ajutorul autocarelor, dar se pot inchiria si masini mici pentru cei care vor sa mearga singuri pe Zid, fara ghid. Un tur de o zi poate costa in jur de $100. Cei care doresc sa calatoreasca mai multe zile, pot plati chiar si $500 sau mai mult

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger