Home » » American Pie 1

American Pie 1

American Pie 1

Universal Pictures prezintă "American Pie", o explorare fără prejudecăţi a celui mai dorit - şi mai umilitor - ritual din perioada adolescenţei, cunoscut sub numele de 'pierderea virginităţii'. În această lecţie amuzantă despre viaţă, dragoste şi sex, o gaşcă de prieteni, sătui de reputaţia de virgini, se hotărăsc să treacă la acţiune. Neexperimentaţi dar plini de hormoni care clocotesc, băieţii încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru "a o face". La rândul lor şi fetele sunt la fel de stresate, dar şi confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca 'prima dată' să fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgică spre acea perioadă din vieţile noastre când făceam totul pentru a ne păstra demnitatea dar în cele din urmă eşuam lamentabil.

Jim (JASON BIGGS) este un băiat ca oricare altul numai că este disperat din cauza virginităţii. De când părinţii săi l-au prins urmărind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit şi mai disperate. Acasă, tatăl său bine-intenţionat (EUGENE LEVY) participă cu reţinere la educaţia sexuală a fiului sau. Nici la şcoală lucrurile nu sunt prea roz: experienţa cu o studentă cehă, Nadia (SHANNON ELIZABETH) s-a dovedit a fi un dezastru transmis pe Internet, aşa că singura speranţă este Michelle (ALYSON HANNIGAN), o tipă vorbăreaţă, membră a unei trupe de muzică, care cântă foarte bine la flaut. Un lucru este cert... după epuizarea tuturor variantelor posibile pentru a se iniţia în tainele sexului, Jim nu se va mai uita niciodată la o placintă cu mere în acelaşi fel!

Kevin (THOMAS IAN NICHOLS), prietenul lui Jim, nu vrea nimic altceva decât
să-i facă pe plac prietenei sale cuminţi, Vicky (TARA REID). Şi acum când a descoperit "biblia", o carte secretă scrisă de mână ce conţine informaţii preţioase despre viaţa sexuală, care a trecut de la o generaţie la alta, este timpul ca şi el să treacă la fapte.

Oz (CHRIS KLEIN), auto-poreclit Casanova, este jucător de lacrosse (un fel de hochei pe iarbă). Privirile lui s-au oprit asupra lui Heather (MENA SUVARI), o frumoasă elevă care din nefericire se întâmplă sa fie în cor. Însă cucerirea inimii sale nu este uşor de realizat.

Nimeni nu ştie ce să creadă despre Finch (EDDIE KAYE THOMAS), dar curajul lui legendar cu siguranţă l-a făcut celebru. Numai Jessica (NATASHA LYONNE), vocea şi uneori inventatoarea realităţii, cunoaşte adevărul despre el. Dar de când laxativul strecurat de Stifler l-a făcut de râs la toaleta fetelor, nu mai are curajul de a se arăta în public.

Şmecherul Stifler (SEANN W. SCOTT), care are experienţă sexuală, nu are nevoie decât de public... şi de un pahar cu bere. Şi probabil se va gândi de două ori înainte de a bea încă o bere!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger