Home » » Mr.Bean

Mr.Bean

 Mr.Bean

La baza avind personajul creat si interpretat de Rowan Atkinson, bean este povestea unui om extrem de simplu cu un par frumos si foarte ordonat. La numai citeva zile dupa ce a sosit in Los Angeles, Bean a distrus casatoria, cariera ca sa nu mai spunem viata celui ce il gazduieste, David Langley (Peter MacNicol), a incintatoarei sale sotii (Pamela Reed) si a copiilor lui (Andrew Lawrence si Tricia Vessey).
La un moment dat in film, directorul Galeriei (Harris Yulin) il lasa singur pe Bean in incaperea in care se afla si tabloul atit de pretios, iar aceasta este o alta mare greseala cu efecte dezastruoase.
Bean este filmul dezastru al acestui an. Sa uitam de vulcani in eruptie sau extraterestrii care ne invadeaza – groaza are fata umana, iar aceasta este a lui Mr Bean, cel care isi imprastie magia sa ciudata prin galeriile de arta, spitaluri, aeroporturi, sau casele oamenilor.
Sa-ti fie teama. Sa-ti fie foarte teama. Sa-ti fie foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, teama. Mr Bean soseste in America.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger