Home » » Dodgeball: A True Underdog Story

Dodgeball: A True Underdog Story



Dodgeball: A True Underdog Story

Va mai amintiti teama aceea din copilarie cand, jucandu-va cu mingea pe terenul din cartier, va era teama sa nu primiti o minge in cap ? Sau dulcele gust al razbunarii atunci cand il nimereati cu mingea pe nesuferitul clasei? Da ? Atunci pregatiti-va sa retraiti aceste clipe unice la varsta maturitatii!
Sportul numit “dodgeball” a devenit un adevarat fenomen cultural. In toate orasele mari americane au luat fiinta echipe si asociatii dedicate acestui sport, iar revista Vanity Fair si The New York Times ii aduc din ce in ce mai multe elogii. A venit deci, vremea sa se faca si un film pe aceasta tema.
Peter LaFleur (Vince Vaughn) este un individ neispravit, dar plin de sarm. El este proprietarul unui club sportiv, cu o sala gimnastica amarata, a carei clientela este formata din cativa ratati – un tip care se crede mare pirat, un individ jigarit care viseaza sa cucereasca o majoreta celebra, un obsedat de sporturi obscure, un tanar cam sarac cu duhul si un smecher care se crede atotstiutor dar care, bineinteles, habar n-are de nimic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger