Home » , » Pirates of the Caribbean: At World’s End

Pirates of the Caribbean: At World’s End

Piratii din Caraibe: La capatul lumii
Anul Productiei : 2007
Descriere:
Dupa ce Elizabeth (Keira Knightly), Will (Orlando Bloom), si Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) il salveaza pe Jack Sparrow (Johnny Depp) de monstrul Kraken, trebuie sa-si invinga dusmanii de moarte, Davey Jones (Bill Nighy) si Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander). Beckett, avand acum controlul asupra inimii lui Jones, formeaza o alianta intunecata cu acesta pentru a domina marile si a distruge pe oricine la sta in cale.
Acum, Jack, Barbossa, Will, Elizabeth, Tia Delma, si echipajul trebuie sa-i adune pe toti capitanii piratilor din cele patru colturi ale pamantului, incluzandu-l pe vestitul Sao Feng (Chow-Yun Fat), pentru a da o ultima lovitura si a sta uniti in fata lui Beckett, Jones, Norrington, Olandezul zburator, si a intregii Companii de negutatori ale Indiilor de Vest.
Nota Personala:
Consider ca cea de-a treia parte este cea mai reusita. Echipa care a participat la realizarea filmului a reusit sa creeze evenimente pe care oamenii nu ar fi putut sa le anticipe.Tema de ansamblu pe care o are La Capatul Lumii este „ce anume e necesar pentru a fi un om bun”, destul de incitant, zic eu, avand in vedere ca este un film cu pirati. Destul de asemanatoare dar totusi unice in felul lor, cele trei filme Piratii din Caraibe au devenit un fenomen cultural, atragand un public numeros .Astept cu nerabdare anul 2011 si o data cu acesta Piratii din Caraibe 4!!
Regia filmului online gratis subtitrat: Gore Verbinski
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Pirates of the Caribbean: At World’s End ii regasim pe: Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Keira Knightley
Durata filmului Pirates of the Caribbean: At World’s End online gratis: 166 minute

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger