Home » , » Home of the Brave 2006

Home of the Brave 2006

Home of the Brave 2006 Acasa printre cei curajosi Film Online Subtitrat HD Gratis VK


Trei soldati duc o adevarata lupta sa se readapteze vietii de acasa dupa ce s-au intors dintr-o misiune foarte lunga in Irak.
Regizat de Irwin Winkler, câştigătorul premiului Oscar, filmul este povestea a patru soldaţi americani (Samuel L. Jackson, Jessica Biel, Curtis Jackson-50 Cent şi Brian Presley) care se întorc acasă din Irak.
La scurt timp după ce află că unitatea lor se va întoarce acasă, un grup de soldaţi americani sunt trimişi într-o ultimă misiune umanitară. Ei trebuie să livreze medicamente unui sat irakian izolat. Din nefericire, în drum spre sat, ei sunt prinşi într-o ambuscadă de către insurgenţi. Celelalte vehicule din convoi sunt blocate pe o străduţă îngustă şi astfel se văd nevoiţi să se lupte cu atacatorii. Cateva maşini care se află în spatele convoiului reuşesc să scape, luând-o pe o străduţă laterală, dar dau piept cu un dispozitiv exploziv, ascuns în trupul unui câine mort. Unul dintre soldaţi moare, iar cei care rămîn în viaţă se confruntă cu sechele fizice şi psihice. Întorşi acasă, în Statele Unite, soldaţii trebuie să dea uitării trecutul dureros şi să se adapteze vieţii civile.
 
 
 
Partea 1 - Subtitrat HD 

Partea 2 - Subtitrat HD 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger