Home » , , , » Penny Pinchers

Penny Pinchers

Vizioneaza Penny Pinchers online Subtitrat  in HD
 Pincher bănuţ este o eliberare de stres după o săptămână de muncă. Hong-sil are o dependenta pentru a economisi bani, după faliment a lovit familia ei cauzatoare de moarte de mama ei şi tatăl ei pierde-el însuşi la jocurile de noroc. În cazul în care ajung să se adapteze ei strategia de economisire, pun pariu va ajung foarte mult la ea. Deci, ea trăieşte o viaţă singuratică, până când ea îndeplineşte Ji-woong care a luptat în obţinerea de el însuşi un loc de muncă. A predat-l truc ei comerciale şi vom obţine kmovieland pe primul cuplu de pincher bănuţ vreodată.
 Nu a fost un film plin de minunat dragoste vibes dar am fost capabil să-l termine fără plângere. Cred că mi-a plăcut pentru că tratamentul de cum s-a realizat dragostea lor a fost deoarece ei de încredere reciproc şi ele sunt atât de dispus să sacrifice şi aprecia în valoare de fiecare alte.
Veţi găsi că "băiatul a făcut imposibilă pentru a face fata fericit" va acum să fie întotdeauna un element rezident într-un film coreean romantice.
 Un amestec de distractie, prietenie, forţat coabitare, economisind bani curs intensiv, unele drăguţ nici bani implicat dating idei şi un cuplu de plumb, care au fost ambele montarea în rolurile lor.

Server 1 -vk

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger