Home » , » Chuncheon-orasul povestilor

Chuncheon-orasul povestilor

Chuncheon (Chuncheon-si 춘천시) este capitala provinciei Gangwon din Coreea de Sud. Oraşul e localizat în partea de nord-est a ţării, la confluenţa râurilor Soyang şi Han, în jurul lui fiind prezente numeroase lacuri, dintre care cele mai mari sunt Soyang şi Uiam. Zona este cunoscută pentru micile insule create pe râuri, precum Sangjungdo, Ha-Jungdo, insula Bungeo sau Wido.


Oraşul este acum o destinaţie populară pentru turiştii din Asia de Est, deoarece aici s-a filmat “Winter Sonata”, o renumită dramă coreeană romantică ce i-a avut în rolurile principale pe Bae Wong Joon şi Choi Ji Woo.
Povestea din “Winter Sonata” începe cu Yujin şi Sang Hyuk, care sunt prieteni din copilărie. Yujin este plină de viaţă, spontană şi prietenoasă; obişnuieşte să adoarmă în autobus şi întotdeauna întârzie la şcoală. Sang Hyuk este elevul model şi răspunde de lniiştea clasei. Cei doi, împreună cu Oh Chelin, Kong Jinsuk şi Kwon Yongkuk, formează echipa de la staţia radio a şcolii. Însă vieţile acestora se schimbă mult o dată cu venirea unui elev nou, Kang Joon-sang, transferat de la Seul.
Scenă din Winter Sonata în insula Nami, Chuncheon
Strada Myeongdong  se află în centrul oraşului, chiar lângă mall-ul Chuncheon.

Ca amintire, actorii principali au fost rugaţi să-şi lase amprentele palmelor la locul special de întâlnire, pe strada Myeongdong.

Chiar dacă “Winter Sonata” nu este o dramă tocmai recentă, ea poate face pe oricine să-şi amintească de zilele de liceu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Support : Filme Coreene | Filme in Engleză | Filme in Rusă
Copyright © 2013. Azianom Filme de toate tipurile subtitrate in romana cu calitate HD - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger